menu close

Trainingen

Praktische kennis over deurcommunicatiesystemen is belangrijk. Maar nóg belangrijker is het om de theorie in de praktijk te kunnen toepassen. Want alleen dan is het mogelijk om een systeem adequaat te kunnen installeren en storingen te kunnen voorkomen of snel te kunnen verhelpen. Dat geeft voldoening én levert tijdwinst!

Wat kunt u van de trainingen verwachten?
Onze trainingen hebben een praktische insteek. Zij worden door onze technisch productmanager gegeven in ons multifunctionele kenniscentrum in Wormerveer en zijn kosteloos! De trainingen vinden 's middags plaats van 12.45 tot ongeveer 16.30 uur.

Wat zijn de onderwerpen per training?
Er komen twee series aan bod. De serie GTWIN; 2-draads unipolaire bus en de serie Plus; 4-draads (audio) en 6-draads (video/audio mix) bus.

Module GTwin basis: Aan bod komen onder andere de nieuwe generatie monitoren TEKNA GTwin en TEKNA HF GTwin en het telefoontoestel T-5924. De kortsluitvaste splitter D4L-Gtwin komt natuurlijk voorbij en wee gaan dieper in op de verschillende manieren van opbouw van een GTwin systeem. Tot slot volgt uitgebreide uitleg over de wijze van aansluiten en het toekennen van coderingen aan de beldrukkers

Module Plus : Aan bod komen onder andere de huidige generatie monitoren zoals de TEKNA Plus SE Color, de handsfree Szena Plus SE en telefoontoestellen T-540 Uno- en Plus. Verder hebben we het over de aanleg, bekabeling en het storing zoeken in een serie Plus installatie.

Naast deze vaste onderwerpen is er uiteraard voldoende ruimte voor vragen over producten die niet in deze modules worden besproken.

Dagindeling
12.45 uur : Inloop inclusief lunch
13.00 uur : Introductie van ons bedrijf
13.15 uur : Start training (uitleg d.m.v. presentatie)
14.45 uur : Pauze
15.00 uur : Vervolg training
16.30 uur : Einde training

Claim nu uw plek en kies hieronder een datum naar keuze!

Plus & GTwin Basis
Donderdag 17 oktober 2019
Nog 5 plaatsen beschikbaar
Inschrijven
Plus & GTwin Basis
Donderdag 14 november 2019
Vol
Plus & GTwin Basis
Donderdag 16 januari 2020
Nog 12 plaatsen beschikbaar
Inschrijven
Plus & GTwin Basis
Donderdag 13 februari 2020
Nog 12 plaatsen beschikbaar
Inschrijven
Plus & GTwin Basis
Donderdag 19 maart 2020
Nog 12 plaatsen beschikbaar
Inschrijven