Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Vergroot het wooncomfort met een slim intercomsysteem.

Bent u binnen uw Vereniging van Eigenaars verantwoordelijk voor het deurintercomsysteem? Dan bent u natuurlijk al blij als het systeem gewoon zijn werk doet. Het moet praktisch zijn voor de bewoners van het complex én zo nu en dan tegen een stootje kunnen. Is er toch iets aan de hand met uw GOLMAR-systeem? Dan wilt u natuurlijk dat het snel opgelost wordt door een kundige partij. In dat geval bent u bij Vercoma aan het juiste adres. Onze mensen staan elke werkdag voor u klaar.  

Maakt u al gebruik van een Vercoma-systeem? 


Dan kunt u altijd op onze service of die van onze partners rekenen. Of het nu gaat om een uitbreiding, een kleine reparatie of het vervangen van uw huidige systeem: wij helpen u graag verder. Hoewel onze producten jaren meegaan, gaat er soms weleens iets mis. Is er in uw complex sprake van een storing? Of heeft een bewoner geen beeld meer? U bereikt onze supportafdeling (tijdens kantooruren) support@vercoma.nl of 075 - 30 30 530.

Is uw huidige intercomsysteem aan vervanging toe?


Dan onderzoekt u ongetwijfeld welk deurintercomsysteem het best bij uw complex past. Misschien hebben de bewoners specifieke wensen, zoals een touchscreen bij de entree of call-forwarding van de oproep naar een mobiele telefoon. Kunt u wel wat advies gebruiken in uw zoektocht naar het ideale deurintercomsysteem? Plan gerust een gesprek in met een van onze consultants. U bereikt ze via info@vercoma.nl of 075 - 621 76 28

wachtwoord vergeten