Kom verder
Golmar Beoview
menu close
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?
Vercoma biedt innovatieve deurcommunicatie, toegangscontrole en CCTV oplossingen. Ervaring, vakmanschap en een natuurlijke nieuwsgierigheid naar technische innovaties... Sinds 1978

Wie zijn wij?

Vercoma is dé adviserende en begeleidende partner voor, tijdens en na de uitvoering van de projecten van onze klanten.
Grote en complexe projecten? Renovatie of transformatie? Voor ons is elke installatie maatwerk. Doorvragen en meedenken is ons motto. Vanaf het oriënterende gesprek tot en met de installatie van de apparatuur staan wij onze klanten altijd bij.

Als gesprekspartner voor installateurs, architecten, technische adviesbureaus, VvE’s en woningcorporaties komen wij graag bij onze klanten.  Zij kunnen bij ons altijd rekenen op een oplossingsgerichte, creatieve houding.  

Sommige producten en systemen vragen door hun complexiteit of exclusiviteit om een eigen benadering. Met grote passie voor ons vak doen we continu onderzoek om onze systemen te optimaliseren. Het oplossen van schijnbaar onmogelijke vragen zit ons in de genen. Een natuurlijke nieuwsgierigheid en flinke dosis ervaring heeft al tot diverse innovatieve oplossingen geleid. 

wachtwoord vergeten