menu close

Werken bij Vercoma

Shout out voor commerciële talenten!

Zie jij kansen? Ben je creatief in je verkooptechnieken en een makkelijke prater? Dan ben jij misschien de Accountmanager waar wij naar op zoek zijn!

Jouw werkzaamheden 
Bij Vercoma staan wij voor ons product dat een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Jouw talent zit ‘m erin dat je onze klanten meerwaarde levert. Door goed te luisteren kun jij jouw relaties optimaal bedienen. Up- en cross selling zijn daardoor eenvoudig. Natuurlijk bij bestaande klanten waarmee we vaak al een lange relatie hebben, maar ook bij nieuwe relaties breng jij met flair onze producten onder de aandacht.

Dit doe je natuurlijk niet alleen: samen met het ervaren team van de binnen- en buitendienst bedien je de relaties en zorg je ervoor dat commerciële doelstellingen worden behaald. Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

  • Het actief vergaren van markt- en productkennis;
  • Het analyseren van marktontwikkelingen en het vertalen naar commerciële kansen;
  • Het bezoeken van klanten waarna je de wensen en behoeften inventariseert en omzet in oplossingen;
  • Verslaglegging van klantbezoeken, planningen en afspraken.

Jouw profiel
Spreekt bovenstaande je aan? Wij willen graag met je kennismaken als je beschikt over hbo werk- en denkniveau, klant- en servicegericht bent en overtuigingskracht hebt. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B. Dat zijn de harde eisen. En je leest nog steeds!

Heb je nu ook nog affiniteit met techniek, ervaring met Office en misschien zelfs met AFAS Profit, lees dan nog even door!  

Wij bieden jou
Als accountmanager bij Vercoma ben je verzekerd van een dynamische baan (minimaal 32 uur) die bijna 100% buiten de deur plaatsvindt in heel Nederland. Het is nooit saai! Wij zijn een succesvol bedrijf met een open structuur met, al zeggen we het zelf, veel leuke collega’s. Je werkzaamheden worden beloond met een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard rijd je een auto van de zaak en beschik je over alle technische tools die jou ondersteunen in je werk.

Herken je je in bovenstaand profiel en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van ons accountteam, stuur dan je schriftelijke motivatie of videomotivatie naar Richard Schavemaker, Manager Business Development, via schavemaker@vercoma.nl

Over Vercoma
Ken je de producten van Vercoma? Waarschijnlijk wel! Vercoma levert bijvoorbeeld het meest toegepaste deurcommunicatiesysteem in Nederland. Maar je had je wellicht nooit gerealiseerd dat Vercoma die leverancier is. Kijk verder op onze site om een nóg betere indruk te krijgen van onze (andere) producten en projecten!