menu close

Werken bij Vercoma

Shout out voor commerciële talent!
Zie je kansen? Ben je creatief in je verkooptechnieken en een makkelijke prater? 

Ter versterking van ons verkoopteam binnen zijn wij op zoek naar een VERKOOP CONSULTANT 

Jouw werkzaamheden 
Als Verkoop Consultant binnendienst ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten en is je belangrijkste taak het, in een adviserende rol, vertalen van de klantvraag. Verder bewaak je uitstaande offertes, verkooporders en benader je onze relaties daarover actief. Je werkt daarin nauw samen met collega’s van je eigen én van andere afdelingen. De administratieve taken bestaan uit het bewaken van de projectdossiers en het verwerken van je activiteiten in ons ERP-systeem Profit.

Jouw profiel
Wij zoeken een collega die het leuk vindt om zich te bewegen in de e-installatiebranche met interesse voor deurcommunicatie-, toegangscontrolesystemen en CCTV. Doorvragen, meedenken en een volwaardig gesprekspartner zijn vinden wij en onze relaties dan ook belangrijk. Het onderhouden van een goede relatie met nieuwe en bestaande relaties en collega’s, gaat je dan ook goed af.

Wij willen graag met je kennismaken als je minimaal een afgeronde mbo-opleiding hebt, klant- en servicegericht bent en overtuigingskracht hebt. Dat zijn de harde eisen. En je leest nog steeds! Heb je nu ook nog verkoopervaring, affiniteit met techniek, ervaring met Office en misschien zelfs met AFAS Profit, laat Arjan dan direct weten waarom jij onderdeel moet zijn van ons verkoopteam. 

Wij bieden jou
Bij Vercoma ben je verzekerd van een dynamische baan. Het is nooit saai! Wij zijn een succesvol bedrijf met een open structuur met, al zeggen we het zelf, veel leuke collega’s. Je werkzaamheden worden beloond met een prima marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ken je de producten van Vercoma? Waarschijnlijk wel! Vercoma levert bijvoorbeeld het meest toegepaste deurcommunicatiesysteem in Nederland. Maar je had je wellicht nooit gerealiseerd dat Vercoma die leverancier is. Kijk gerust verder op onze site om een nóg betere indruk te krijgen van al onze producten en referentieprojecten.

Overtuigd en geïnteresseerd?
Stuur dan direct je motivatie met CV ter attentie van onze Manager Verkoop Arjan Schouten naar schouten@vercoma.nl  
Of bel als je nog vragen hebt naar 075 - 6217628 (algemeen nummer)

wachtwoord vergeten