Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Een systeem dat naadloos aansluit op elk ontwerp.

Bent u als architect of adviesbureau betrokken bij het (technische) ontwerp van een appartementencomplex? Dan zijn deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen misschien wel het laatste waar u aan denkt. Toch hoort het erbij. Een praktisch en - als het kan - mooi systeem heeft natuurlijk de voorkeur. Dat is waar Vercoma om de hoek komt kijken. Met slimme, praktische en stijlvolle oplossingen met de beste prijs-prestatieverhouding bedienen wij onze opdrachtgevers. 

Het oog wil ook wat. Dat weten wij als geen ander.
Een deurcommunicatiesysteem is onderdeel van de entree - en daarmee onderdeel van het visitekaartje van een gebouw. Daarom hebben onze producten van Golmar en Beoview een moderne en tijdloze uitstraling waarbij de functionaliteit ervan nooit uit het oog verloren wordt. Bestaat uw oplossing (nog) niet? Dan ontwikkelen wij dit zelf. Zo geeft een buitendeurpaneel van messing een totaal ander gevoel dan één van RVS. Een unieke oplossing voor uw project? Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Onze systemen zijn stijlvol én gebruiksvriendelijk.
Niet alleen zijn onze systemen snel een simpel geïnstalleerd, ze zijn bovenal eenvoudig in het dagelijkse gebruik. Bewoners van alle leeftijden kunnen met onze producten overweg. Bovendien maken we gebruik van de allerlaatste technieken die nu én in de toekomst voldoen aan de gestelde eisen. Denk daarbij aan touchscreens en call-forwarding van de oproep naar mobiele devices. Met een systeem van Vercoma bent u dus klaar voor de toekomst. En dat is precies waarom onze partners al jaren tevreden zijn. 

Op zoek naar de finishing touch voor uw project?
Sinds 1978 hebben wij een passende oplossing voor elk vraagstuk rondom de deur. Of het nu om deurcommunicatie, toegangscontrole of CCTV gaat. Van een simpele beldrukker in het bellenbord tot een high-end deurvideo-terminal in de woning. Op zoek naar de finishing touch voor uw project? Wij adviseren u graag.

Meer weten over onze producten? Of zelf ervaren hoe het werkt? Een van onze Accountmanagers komt graag bij u langs. Ook bent u welkom in onze volledig vernieuwde showroom. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak via verkoop@vercoma.nl of 075-6217628

 

 

wachtwoord vergeten