Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Rust elk appartementencomplex uit met de beste techniek.

Rust elke appartementencomplex uit met de beste techniek. 
Als woningcorporatie staat het comfort en veiligheid van uw bewoners voorop. Dat slimme technologie hierin het verschil maakt, weet u als geen ander. Als het op innovatieve en duurzame deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen aankomt, denkt Vercoma graag met u mee. Onze producten zijn namelijk niet alleen solide en gebruiksvriendelijk maar ook nog eens mooi om te zien. Zo biedt u uw bewoners de beste ervaring en bent u klaar voor de toekomst.

Vercoma: sinds 1978 thuis in slimme deurcommunicatiesystemen.
Of het nu om deurcommunicatie, toegangscontrole of CCTV gaat: wij hebben voor elk vraagstuk een passende oplossing. Van een simpele beldrukker in het bellenbord tot een high-end deurvideo-terminal in de woning zelf. Met de merken Golmar en Beoview maken wij al jaren het verschil voor onze opdrachtgevers. Benieuwd welke producten uw project meerwaarde geven? Ons verkoopteam adviseert u graag.

Onze solide deurintercomsystemen gaan jaren mee.
Slimme technologie klinkt natuurlijk leuk en aardig, maar een deurintercomsysteem moet vooral werken, en het liefst zo lang mogelijk. Daarnaast moeten bewoners van alle leeftijden ermee overweg kunnen. Een slim, solide én simpel systeem dus. Bij Vercoma vindt u altijd de oplossing die bij uw doelgroep past. Onze producten gaan jaren mee en zijn eenvoudig in gebruik. Bovendien blijven componenten onze deurintercomsystemen tot lang na uit faseren van een systeem leverbaar. Bij Vercoma staan we volledig achter onze producten. U krijgt dan ook maar liefst vijf jaar garantie op een GTwin- en iPlusBUS-deurcommunicatiesysteem.

Binnenkort even sparren over de mogelijkheden voor uw project? Een van onze Accountmanagers komt graag bij u langs. Ook bent u welkom in onze volledig vernieuwde showroom. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak via verkoop@vercoma.nl of bel naar 075-6217628

wachtwoord vergeten