Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Rust elk appartementencomplex uit met de beste techniek.

Als woningcorporatie staat het comfort en de veiligheid van uw bewoners voorop. Dat slimme technologie hierin het verschil maakt, weet u als geen ander. Als het op innovatieve en duurzame deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen aankomt, denkt Vercoma graag met u mee. Onze producten zijn namelijk niet alleen solide, maar ook gebruiksvriendelijk én mooi om te zien. Zo biedt u bewoners de beste ervaring en bent u klaar voor de toekomst. 

Vercoma: sinds 1978 thuis in slimme deurcommunicatiesystemen.


Of het nu om deurcommunicatie, toegangscontrole of CCTV gaat: wij hebben voor elk vraagstuk een passende oplossing. Van een simpele beldrukker in het bellenbord tot een high-end deurvideo-terminal in de woning zelf. Met de merken Golmar en Beoview maken wij al jaren het verschil voor onze opdrachtgevers. Benieuwd welke producten uw project meerwaarde geven? Ons team adviseert u graag.  

Onze solide deurintercomsystemen gaan jaren mee. 


Slimme technologie klinkt natuurlijk leuk en aardig. Maar een deurintercomsysteem moet vooral werken, het liefst zo lang mogelijk. Daarnaast moeten bewoners van alle leeftijden ermee overweg kunnen. Een slim, solide én simpel systeem dus. Bij Vercoma vindt u altijd de oplossing die bij uw doelgroep past. Onze producten gaan jaren mee en zijn eenvoudig in gebruik. Bovendien blijven onze deurintercomsystemen vaak compatibel met oudere versies. Wel zo handig bij de aanschaf van een nieuw systeem.   

Val terug op ons supportteam bij storingen en calamiteiten.


Bij Vercoma staan we volledig achter onze producten. U krijgt dan ook vijf jaar garantie op een GTwin- en iPlusBUS-deurcommunicatiesysteem. Toch gaat er zo nu en dan iets mis. In zo'n geval staat onze supportafdeling voor u klaar. Wij trainen niet alleen uw servicepartners, maar rukken ook uit bij calamiteiten. 

Binnenkort even sparren over de mogelijkheden voor uw project? Neem gerust contact met ons op. Een van onze accountmanagers komt graag bij u langs. 

wachtwoord vergeten