Kom verder
Golmar Beoview
menu close

KOM VERDER. Naar onze nieuwe showroom bijvoorbeeld.

Tijdens de lock-down konden en mochten we geen mensen ontvangen in onze showroom. Net als u missen we het menselijke contact heel erg. Maar die tijd lijkt nu toch echt voorbij, we mogen weer! Onder het mom van 'never waste a good crisis' hebben we de afgelopen tijd niet stil gezeten en heeft onze showroom een ware metamorfose ondergaan. Dat ging niet vanzelf, maar het eindresultaat is ver boven onze verwachting.

Een nieuwe showroom, met gedistingeerd zwart als basis, gecombineerd met kleurrijke accenten. Met nieuwe product displays voorzien van de meeste recente deurcommunicatie- en toegangscontrole materialen en technieken van GOLMAR en BEOVIEW.

Met een groot OLED scherm voor 'kraakheldere' presentaties van onze vernieuwde trainingen waarvoor u op korte termijn overigens weer van hart welkom bent. Hou voor het laatste nieuws over trainingen deze pagina in de gaten.

En wilt u na een product presentatie nog even rustig napraten of wenst u nog aanvullende informatie? Neem dan in het informele gedeelte plaats op onze comfortabele bank of één van onze fauteuils. Natuurlijk onder het genot van de allerlekkerste koffie in deurintercom land! 

Kom snel langs om onze nieuwe showroom te beleven, maar maak vooraf wel even een afspraak met één van onze Verkoop Consultants. Tot ziens in Wormerveer. 

wachtwoord vergeten