Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Partners & Producten

Golmar Sistemas de Communicación S.A.- Barcelona - Spanje  
Golmar is een van de belangrijkste Europese ontwikkelaars en fabrikanten van deurcommunicatie-oplossingen. Een grote succesfactor is het vermogen om steeds weer nieuwe producten te ontwikkelen die nauw aansluiten bij de wensen en eisen van de markt. Al sinds de oprichting van Vercoma in 1978 is Vercoma exclusief importeur en distributeur voor Nederland. Sinds 2007 is Vercoma onderdeel van de Golmar-groep.
 
Beoview Intercom d.o.o. – Belgrado - Servië
Ontwikkelaar en producent van full-IP deurcommunicatiesystemen. Beoview heeft een spectaculaire innovatie op de markt gebracht: een full IP-deurcommunicatiesysteem met bus-infrastructuur. Het is tekenend voor de creatieve techneuten achter dit merk. Onmogelijkheden zetten ze om in uitdagingen totdat het mogelijkheden blijken. Beoview is onderdeel van de Golmar-groep.

FDI Matelec - Génusson - Frankrijk
Ontwikkelaar en producent van toegangscontrole systemen voor de woningbouw en utiliteitsbouw. FDI weet excellente technici aan zich te binden waardoor de systemen continu evolueren en FDI een sleutelpositie heeft weten te bemachtigen binnen de wereld van toegangscontrolesystemen. FDI exporteert wereldwijd haar producten vanuit de thuisbasis in West-Frankrijk. FDI Matelec is onderdeel van dezelfde groep als Vercoma.

Grothe GmbH Hennef – Duitsland
Grothe legt zich volledig toe op communicatie en beveiligingstechniek. Voor Vercoma is de organisatie de belangrijkste leverancier van hoogwaardige mechanische beldrukkers. De beldrukkers ontwikkeld en geproduceerd door Grothe vallen op door betrouwbaarheid en degelijkheid.
Grothe is onderdeel van dezelfde groep als Vercoma.

eKEY - Linz - Oostenrijk
eKey is dé ontwikkelaar en producent van biometrische toegangscontrolesystemen, vingerscanners en keypads. Beproefd en bewezen effectief! Het uitgebreide assortiment van eKey bestaat uit vingerscanners voor deuren, poorten, alarmsystemen en tijdsregistratiesystemen. eKey werkt vanuit Oostenrijk en exporteert naar meer dan 70 landen.

Baran Advanced Technologies  - Omer, Israël
Baran Advanced Technologies heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van piëzo-technologie. De beldrukkers en keypads met piëzo-techniek van Baran Advanced Technologies hebben een zeer hoge kwaliteit, zijn duurzaam en betrouwbaar. Zelfs in de meest extreme omstandigheden reageren ze adequaat op aanraking. Baran Advanced Technologies heeft enkele patenten in eigendom op in huis ontwikkelde technologieën.

 

wachtwoord vergeten