Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Wordt GOLMAR en BEOVIEW specialist, volg een gratis training!

In verband met de landelijke maatregelen aangaande het coronavirus heeft Vercoma besloten alle trainingen tot nader order uit te stellen. Dit betekent dat wij de trainingen verzetten naar een later te bepalen moment.  
De nieuwe data zijn uiteraard afhankelijk van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus en het beleid van het RIVM. Hou daarom deze pagina nauwlettend in de gaten. Onze overige dienstverlening loopt uiteraard gewoon door. Voor technische vragen kunt daarom altijd een beroep doen op onze afdeling support. Formuleer uw vraag zo concreet en zorgvuldig mogelijk en stuur een rechtstreekse e-mail naar support@vercoma.nl
Bellen is ook mogelijk via 0753030530 

Praktische kennis over deurcommunicatiesystemen is belangrijk. Maar nóg belangrijker is het om de theorie in de praktijk te kunnen toepassen. Want alleen dan is het mogelijk om een systeem adequaat te kunnen installeren, om storingen te kunnen voorkomen of snel te kunnen verhelpen. Dat geeft voldoening én levert tijdwinst op!

Wat kunt u van de trainingen verwachten? Onze trainingen hebben een praktische insteek. Zij worden door onze technisch productmanager gegeven in ons recent compleet gerenoveerde multifunctionele kenniscentrum in Wormerveer. De trainingen vinden 's middags plaats tussen 12:45 en 16.30 uur en zijn natuurlijk kosteloos!

Wat zijn de onderwerpen per training? Meerdere systemen in meerdere verschillende trainingen komen aan bod.
De serie GTWIN; ons premium 2-draads deurcommunicatiesysteem, de serie V2Plus en Plus; voorlopers van de serie GTwin en ons unieke IP deurcommunicatiesysteem iPlusBUS. 

Module GTwin: Aan bod komen onder andere de nieuwste generatie monitoren TEKNA-S GTwin en ART 7/GTwin en het telefoontoestel T-5924. De kortsluit-vaste splitter D4L-GTwin komt voorbij en we gaan dieper in op de verschillende manieren van opbouw van een GTwin systeem.
Tot slot volgt uitgebreide uitleg over de snelste wijze van aansluiten en het toekennen van coderingen aan de beldrukkers alsmede tips hoe snel een storing te lokaliseren en te verhelpen.

Module V2Plus & Plus: Van de serie V2Plus zijn, tot de introductie van GTwin, tienduizenden monitoren en telefoons door geheel Nederland geïnstalleerd. Tijdens de V2Plus training komt het lokaliseren en snel verhelpen van storingen in een systeem aan bod. Bij de module Plus, de 6-draads voorloper van V2Plus komen onder andere de huidige generatie compatibel monitoren voorbij zoals de TEKNA-S Plus, de handsfree monitor TEKNA-HF Plus en de telefoontoestellen T-540 Uno SE en T-540 Plus SE. Verder gaan we het hebben over de serie Plus in geval van voorloop systeem in een V2Plus installatie en worden tips gegeven hoe snel een storing in een Plus systeem is te lokaliseren en te verhelpen.

Module iPlusBUS: iPlusBUS is een spin-off van het full-IP deurcommunicatiesysteem van BEOVIEW waarmee we de deurcommunicatiemarkt enkele jaren geleden opschudde. In deze module worden de verschillen tussen een traditioneel IP systeem (in ster) en die van iPlusBUS (als bus-topologie) uitgelegd. Aan bod komen tevens de wijze van opbouw van een iPlusBUS installatie en het beheer ervan op afstand.

Dagindeling
12.45 uur : Inloop inclusief lunch
13.00 uur : Introductie van ons bedrijf
13.15 uur : Start training (uitleg d.m.v. presentatie)
14.45 uur : Pauze
15.00 uur : Vervolg training
16.30 uur : Einde training

P.s. Naast de vaste onderwerpen is er ook tijd voor (product)technische vragen die niet in de modules worden besproken.

Zodra het maar even kan gaan we weer trainingen inplannen. Hou daarom deze pagina in de gaten voor het claimen van een plek en module. 

wachtwoord vergeten