Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Wordt GOLMAR en BEOVIEW specialist, volg een gratis training!

We mogen én kunnen weer! De corona pandemie hebben we hopelijk achter ons gelaten. Omdat we natuurlijk wisten dat dit moment ooit zou komen hebben we niet stilgezeten de afgelopen tijd. Onder het mom van 'never waste a good crisis' hebben we onze training locatie alsmede de trainingen zelf flink onder handen genomen. De opgefriste versie worden gegeven in onze geheel vernieuwde multifunctionele showroom. Met nieuwe product displays voorzien van de meeste recente deurcommunicatie- en toegangscontrole materialen en technieken van GOLMAR en BEOVIEW en met een groot OLED scherm voor 'kraakheldere' presentaties.

Want praktische kennis over deurcommunicatiesystemen is belangrijk. Maar nóg belangrijker is het om de theorie in de praktijk te kunnen toepassen. Want alleen dan is het mogelijk om een systeem adequaat te kunnen installeren, om storingen te kunnen voorkomen of snel te kunnen verhelpen. Dat geeft voldoening én levert tijdwinst op!

Wat kunt u van de trainingen verwachten? Onze trainingen hebben een praktische insteek. Zij worden door onze technisch productmanager gegeven in ons recent compleet gerenoveerde multifunctionele kenniscentrum in Wormerveer. De trainingen vinden 's middags plaats tussen 13.00 en 16.30 uur en zijn natuurlijk kosteloos!

Wat zijn de onderwerpen per training? Meerdere systemen in meerdere verschillende trainingen komen aan bod.
De serie GTWIN; ons premium 2-draads deurcommunicatiesysteem, de serie V2Plus en Plus; voorlopers van de serie GTwin en ons unieke IP deurcommunicatiesysteem iPlusBUS. 

Module GTwin: Aan bod komen onder andere de nieuwste generatie monitoren TEKNA-S GTwin en ART 7/GTwin en het telefoontoestel T-5924. De kortsluit-vaste splitter D4L-GTwin komt voorbij en we gaan dieper in op de verschillende manieren van opbouw van een GTwin systeem.
Tot slot volgt uitgebreide uitleg over de snelste wijze van aansluiten en het toekennen van coderingen aan de beldrukkers alsmede tips hoe snel een storing te lokaliseren en te verhelpen.

Module V2Plus & Plus: Van de serie V2Plus zijn, tot de introductie van GTwin, tienduizenden monitoren en telefoons door geheel Nederland geïnstalleerd. Tijdens de V2Plus training komt het lokaliseren en snel verhelpen van storingen in een systeem aan bod. Bij de module Plus, de 6-draads voorloper van V2Plus komen onder andere de huidige generatie compatibel monitoren voorbij zoals de TEKNA-S Plus, de handsfree monitor TEKNA-HF Plus en de telefoontoestellen T-540 Uno SE en T-540 Plus SE. Verder gaan we het hebben over de serie Plus in geval van voorloop systeem in een V2Plus installatie en worden tips gegeven hoe snel een storing in een Plus systeem is te lokaliseren en te verhelpen.

Module iPlusBUS: iPlusBUS is een spin-off van het full-IP deurcommunicatiesysteem van BEOVIEW waarmee we de deurcommunicatiemarkt enkele jaren geleden opschudde. In deze module worden de verschillen tussen een traditioneel IP systeem (in ster) en die van iPlusBUS (als bus-topologie) uitgelegd. Aan bod komen tevens de wijze van opbouw van een iPlusBUS installatie en het beheer ervan op afstand.

Dagindeling
13.00 uur : Inloop inclusief lunch met koffie/thee/water en broodje
13.30 uur : Start training
14.45 uur : Pauze
15.00 uur : Vervolg training
16.30 uur : Einde training


Houd deze pagina in de gaten voor updates. 

Er zijn momenteel geen trainingen beschikbaar. Indien u op de hoogte gehouden wilt worden voor nieuwe trainingen kunt u het onderstaande formulier invullen.
Bedrijfsnaam
Naam
E-mailadres
training
wachtwoord vergeten