Kom verder
Golmar Beoview
menu close
Support Technicus (m/v)

Over Vercoma

Ken je de producten van Vercoma? Waarschijnlijk wel! Vercoma levert bijvoorbeeld de meest toegepaste deurcommunicatiesystemen in Nederland. Maar je had je wellicht nooit gerealiseerd dat Vercoma die leverancier is. Kijk op de site om een nóg betere indruk te krijgen van al onze producten en projecten: www.vercoma.nl

TEAMwork makes the DREAMwork!

Kom jij ons Team versterken?

Zie jij kansen?  Dan ben jij de Support Technicus waar wij naar op zoek zijn!

Jouw werkzaamheden

Samen met onze vakspecialisten ben je de steun en toeverlaat van onze klanten. Als Support Technicus ondersteun je onze klanten op locatie wanneer zij er na telefonische support niet in slagen om de storing aan de installatie op te lossen. Je vertegenwoordigt de klant bij interne gesprekken terwijl je Vercoma vertegenwoordigt in de communicatie met de klant. Met andere woorden: je bent de onmisbare schakel om Vercoma een gezicht naar onze klanten te geven. Je verzorgt een correcte verslaglegging van de support acties in ons ticketsysteem. Tot slot zal je enkele keren ook je collega’s van de binnendienst ondersteunen bij het telefonisch oplossen van storingen.

Jouw profiel

Wij zoeken een collega die het allereerst leuk vindt om zich te bewegen in de markt van de e-installatiebranche en interesse heeft voor deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen. Vanzelfsprekend heb je uitstekende elektrotechnische kennis en vaardigheden en heb je enige kennis van Windows en Microsoft Office.

Je bent van nature een spontane persoonlijkheid die gemakkelijk communiceert, goed kan organiseren en zelfstandig kan werken. We gaan ervan uit dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving. Een gezonde portie doorzettingsvermogen en een analytisch inzicht gecombineerd met gevoel voor humor wordt door iedereen op prijs gesteld.

Wij bieden jou

Je wordt tijdens je inwerkperiode intensief begeleid door ervaren collega’s, zodat je voldoende tijd hebt om alle kennis tot je te nemen. Je werkzaamheden worden beloond met een prima marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend zorgen wij voor gereedschap om je functie goed te kunnen uitvoeren zoals een bedrijfswagen, een laptop en een smartphone. Als Support Technicus bij Vercoma ben je verzekerd van een verantwoordelijke zelfstandige baan in een prettige, inspirerende werkomgeving.

 

wachtwoord vergeten