Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Prijswijziging voor 2022

Het is u natuurlijk niet ontgaan dat het bedrijfsleven al geruime tijd wordt geconfronteerd met forse prijsstijgingen. Het chip- en grondstoffentekort alsmede de forse stijging van vervoerskosten zijn daar de voornaamste oorzaken van.
Vercoma is geen uitzondering, echter in tegenstelling tot anderen hebben wij de soms forse verhogingen van onze toeleveranciers het vorige jaar intern weten en zijn u zodoende van steun geweest in deze soms onzekere tijden.

Omdat er voorlopig geen verandering in deze situatie zal komen, zijn ook wij genoodzaakt geweest een algemene prijsverhoging te moeten doorvoeren voor onze prijslijst van 2022. Alleen op die manier kunnen wij u de service en kwaliteit die u van ons gewend bent waarborgen.

Heeft u al een offerte van ons ontvangen? Controleer dan de geldigheidstermijn. Mocht die binnen de nieuwe termijn vallen dan kunt u evengoed rekenen op de prijzen die in uw offerte vermeld staan!

De prijslijst 2022 is te downloaden door in te loggen op uw account via onze website.
Wij vertrouwen erop ondanks de prijsstijgingen onze prettige samenwerking van de afgelopen jaren gewoon te blijven continueren.

wachtwoord vergeten