Op zoek naar een leuke baan?

Vercoma blijft groeien en daarom zoeken wij ter uitbreiding van ons team een

Technisch Medewerker (39 uur)

Jouw werkzaamheden:
Je houdt je bezig met het voorbereiden en controleren van programmeerlijsten en sluitplannen voor assemblage. Daarnaast controleer je de technische haalbaarheid van standaard en maatwerkschema’s. Technisch tekenwerk is ook een belangrijk deel van de werkzaamheden. Je zal technische schema’s en maatwerkpanelen tekenen en ontwerpen. Als technisch medewerker ben je de spil tussen verkoop, support en assemblage én de steun en toeverlaat van onze klanten.

Jouw profiel:
Wij zoeken een collega die het allereerst leuk vindt om zich te bewegen in de markt van de e-installatiebranche en interesse heeft in deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen. Een harde eis is dat je zelfstandig AutoCad tekeningen kunt uitwerken. De termen Cat5e, FTP, UTP, STP en COAX zijn je bekend. Door ervaring en/of opleiding (mbo-diploma elektrotechniek, niveau 4) heb je uitstekende elektrotechnische kennis en vaardigheden. Kennis van Windows en Microsoft Office is een pre.

Veel collega’s wandelen bij je langs en hebben belang bij wat jij doet. Daarom ben je van nature een spontane persoonlijkheid die gemakkelijk communiceert. En je laat je niet gek maken! Je kunt organiseren en zelfstandig werken. Een gezonde portie doorzettingsvermogen gecombineerd met gevoel voor humor wordt door iedereen op prijs gesteld.

Wij bieden jou:
We zeiden het al: Vercoma blijft groeien en jij groeit met Vercoma mee. Je kunt terugvallen op ervaren collega’s maar uiteindelijk is het de bedoeling dat je steeds zelfstandiger te werk gaat. In onze dynamische werkomgeving word je de eerste maanden intensief begeleid door een ervaren tekenaar en collega’s. Jouw werkzaamheden worden beloond met een prima marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Als technisch medewerker bij Vercoma ben je verzekerd van een verantwoordelijke en zelfstandige baan in een prettige, inspirerende werkomgeving.

Kijk op vercoma.nl om een goed beeld te krijgen van onze organisatie en producten.

Overtuigd? Stuur je schriftelijke motivatie t.a.v. Ger Schilder, Manager Techniek, via schilder@vercoma.nl Voor meer informatie over de functie kun je ook bellen met Ger op 075-6217628.