Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Nieuwe prijslijst per 1 maart 2016

De afgelopen 2 jaar heeft u ongestoord kunnen doorwerken dankzij ons incasseringsvermogen als het gaat om prijsverhogingen van onze leveranciers. Enkele van onze leveranciers baseren hun inkoop prijs van ruwe materialen op de Amerikaanse dollar. Doordat de U$D ondertussen flink in waarde is gestegen ten opzichte van de Euro ontkomt onze prijslijst deze keer niet aan een kleine prijscorrectie.

Uiteraard is er ook leuk nieuws want wij hebben voor u ook interessante prijsverlagingen doorgevoerd! Interessant voor u is ons nieuwe tweedraads deurcommunicatie systeem GB2. U kunt uw projecten scherp budgetteren terwijl de mogelijkheden en het uiterlijk de verwachtingen zullen overtreffen!

Tekna Plus COLOR voor de prijs van Tekna Plus zwart/wit
Het zeer krachtige Golmar 6-draads bus-systeem, de serie Plus, is nu bijzonder kleurrijk: we nemen afscheid van de zwart-wit monitoren en leveren nu standaard kleurenbeeld monitoren. En dat voor de prijs van de zwart-wit versie!

Szena handsfree monitor in prijs gedaald
Het Golmar paradepaardje is de Szena handfree monitor. Zowel voor de 6 draads serie Plus als de 2 draads serie V2Plus beschikbaar en per 1 maart voor een sterk gereduceerde prijs!

Nieuwe 2-draads serie GB2
Deurtelefoons met hoorn en handsfree, handsfree deurvideo toestellen met en zonder touchscreen; alles bedienbaar middels een zeer intuïtieve gebruikersinterface. Daardoor is het voor gebruikers eenvoudig optimaal gebruik te maken van de vele toepassingen. De installateur maakt gebruik van de handige DIP Switch adressering.

De buitendeurpanelen van de nieuwe serie NEXA en NEXA INOX zijn standaard voorzien van een wide angle cameralens. De bezoeker wordt middels LED symbolen uitgelegd én middels Nederlands gesproken instructies toegesproken over bijvoorbeeld wanneer hij kan spreken of de deur voor hem wordt geopend. De serie GB2 is niet alleen een zeer krachtig systeem met vele features, het is ook nog eens het meest voordelige systeem in haar klasse! 

Prijslijst digitaal beschikbaar
Nieuwsgierig naar de prijzen? Download dan de prijslijst. Deze kunt u downloaden via vercoma.nl. U logt in met uw debiteurennummer en wachtwoord. De prijzen zijn geldig vanaf 1 maart 2016.

Heeft u een schriftelijke offerte van ons waarbij de producten na 1 maart geleverd worden? Dan gelden de genoemde offerteprijzen wanneer de u de producten nog voor het einde van 2016 in opdracht geeft.

wachtwoord vergeten