Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Beursprimeur 1: de DIP-switch programmering terug!

De eenvoudige DIP switch programmering keert terug in de 2 draads bus monitoren en deurtelefoons van de nieuwe serie GB2. De vele flexibele mogelijkheden wordt u tijdens de beurs gepresenteerd.

Zeer aantrekkelijk voor bewoners is de mogelijkheid om de oproep door te schakelen naar een gsm of vaste lijn. Dit kunnen zij eenvoudig zelf in- (of uit!)schakelen op de monitor.

Zoveel bewoners, zoveel voorkeuren. De monitoren zijn dan ook in verschillende versies leverbaar. De VESTA is standaard uitgerust met een handsfree monitor met 3,9” TFT scherm, de THERA heeft er één met een 7” capacitief touchscreen welke standaard is uitgerust met o.a. beeldgeheugen.

Ook de bezoekers worden niet vergeten. In het Nederlands gesproken aanwijzingen en middels LEDS wordt de bezoeker geassisteerd bij de bediening van het belpaneel.

Voor u samengesteld: de nieuwste GB2 kits! Voor de Vesta met strak aluminium en voor de Thera met fraaie RVS belpanelen. Uiteraard met dezelfde mogelijkheden als in de grote installaties!

Op Elektrotechniek 2015 wordt de serie GB2 werkend getoond. 

wachtwoord vergeten