Kom verder
Golmar Beoview
menu close

5 jaar garantie én support alleen bij Vercoma!

Als exclusief distributeur van Golmar sinds 1978 en als onderdeel van de Spaanse GOLMAR groep zijn wij het enige bedrijf in Nederland dat GOLMAR en BEOVIEW deurcommunicatie systemen (via de erkende installateur) levert.

Er is echter een aanbieder van GOLMAR deurcommuncatiesystemen die niet afkomstig zijn van Vercoma. Systemen verkregen buiten de officiële handelsroute om. De aanbieder van deze systemen opereert onder verschillende namen. Onder andere onder de namen Wooncomfort(.nl) en Deur-intercom(.nl)

Deze aanbieder is, zo is onze eigen ervaring, niet capabel genoeg om storingen snel en vakkundig op te lossen. In veel gevallen van storingen en bij vragen over oplossingen worden afnemers van deze systemen (VvE’s) door deze aanbieder verzocht zelf maar contact op te nemen met de afdeling sales en support van Vercoma.

Via de websites van deze aanbieder worden GOLMAR systemen aangeboden. Deze zijn onder geen beding geleverd door Vercoma en genieten derhalve niet de 5 jaar garantie noch expertise en snelle support die Vercoma wel kan geven. Het zijn waarschijnlijk producten buiten het officiële kanaal om of het is een katvanger: na aanvraag van een offerte wordt vaak een surrogaatsysteem aangeboden.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze kennisgeving, neem dan zeker contact met ons op.

wachtwoord vergeten