Kom verder
Golmar Beoview
menu close
Verkoop Consultant junior

Over Vercoma

Ken je de producten van Vercoma? Waarschijnlijk wel! Vercoma levert bijvoorbeeld de meest toegepaste deurcommunicatiesystemen in Nederland. Maar je had je wellicht nooit gerealiseerd dat Vercoma die leverancier is. Kijk op de site om een nóg betere indruk te krijgen van al onze producten en projecten: www.vercoma.nl

Jouw werkzaamheden

Binnen het team ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die voornamelijk telefonisch of per mail contact met ons opneemt. Je verwerkt en bewaakt de door jou ingevoerde bestellingen en je werkt nauw samen met je collega-Verkoop Consultants. Verder is een belangrijk onderdeel het behandelen en verwerken van de aan ons retour gestuurde producten. Je denkt mee over het verbeteren van processen en doet er alles voor om onze klanten een topservice te leveren.

Je hebt dus een heel divers takenpakket en bent dus van alle markten thuis.

Jouw profiel

Spreekt dit je aan? Wij willen graag met je kennismaken als je beschikt over een opleiding op mbo-niveau, administratieve aanleg hebt en commercieel inzicht. Je bent klant- en servicegericht en communicatief vaardig en sociaal. Je bent goed in dingen snel oppakken, werkt georganiseerd en nauwkeurig. Heb je nu ook nog affiniteit met techniek, ervaring met Office en misschien zelfs met AFAS Profit, laat Paula dan direct weten waarom jij onderdeel moet zijn van ons verkoopteam.

Wij bieden jou

Als Verkoop Consultant junior bij Vercoma ben je verzekerd van een afwisselende baan. Het is nooit saai! Wij zijn een succesvol bedrijf met een open structuur met, al zeggen we het zelf, veel leuke collega’s. Je werkzaamheden worden beloond met een prima marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken je je in bovenstaand profiel en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van ons verkoopteam, stuur dan je schriftelijke motivatie of videomotivatie naar onze Teamleider Verkoop Binnendienst Paula Helsloot via helsloot@vercoma.nl

Kom jij ons team versterken?
wachtwoord vergeten