Kom verder
Golmar Beoview
menu close
Accountmanager binnendienst

Over Vercoma

Ken je de producten van Vercoma? Waarschijnlijk wel! Vercoma levert bijvoorbeeld de meest toegepaste deurcommunicatiesystemen in Nederland. Maar je had je wellicht nooit gerealiseerd dat Vercoma die leverancier is. Kijk op de site om een nóg betere indruk te krijgen van al onze producten en projecten: www.vercoma.nl

Kom verder!

Ben jij klantgericht, een goede luisteraar en durf jij door te vragen? En vind je het een uitdaging om samen met het Vercoma team de beste oplossing te realiseren voor onze klanten?
Dan ben jij de Accountmanager binnendienst waar wij naar op zoek zijn!

Jouw werkzaamheden

Als Accountmanager binnendienst ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten en onze buitendienst collega’s.
Jouw belangrijkste taak: het vertalen van de klantvraag. Dat betekent dat je niet zo zeer een verkoper bent, maar veel meer een adviseur. De klant vraagt om een oplossing, doordat je doorvraagt en de omstandigheden achterhaald, kom je to het juiste advies. Kortom: doorvragen, meedenken en daardoor een volwaardig gesprekspartner zijn is wat wij belangrijk vinden. En waar onze relaties ons om waarderen.
Verder bewaak je de uitstaande offertes en verkooporders, houdt daarover contact met onze relaties door ze actief te benaderen. Je werkt nauw samen met je collega's. Het onderhouden van een goede relatie met nieuwe en bestaande relaties en collega’s, gaat je dan ook natuurlijk goed af. Het verwerken van alle relevante gegevens in de projectdossiers en het verwerken van je activiteiten in ons klantensysteem Profit.

Jouw profiel

Spreekt bovenstaande aan? Wij willen graag met je kennismaken als je een mbo-opleiding hebt of beschikt over een hbo-niveau, klant- en servicegericht bent en overtuigingskracht hebt.
Dat zijn de harde eisen. En je leest nog steeds! Heb je nu ook nog verkoopervaring, affiniteit met techniek, ervaring met Office en misschien zelfs met AFAS Profit, laat Paula dan direct weten waarom jij onderdeel moet zijn van ons verkoopteam.

Wij bieden jou

Als Accountmanager binnendienst bij Vercoma ben je verzekerd van een dynamische baan. Het is nooit saai! Wij zijn een succesvol bedrijf met een open structuur met, al zeggen we het zelf, veel leuke collega’s. Je werkzaamheden worden beloond met een prima marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken je je in bovenstaand profiel en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van ons verkoopteam, stuur dan je schriftelijke motivatie of videomotivatie naar onze Teamleider Verkoop Binnendienst Paula Helsloot via helsloot@vercoma.nl

wachtwoord vergeten