Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Vercoma Communicatie Systemen is een begrip in de Installatiewereld

Accountmanager

Over Vercoma

Ken je de producten van Vercoma? Waarschijnlijk wel! Vercoma levert bijvoorbeeld de meest toegepaste deurcommunicatiesystemen in Nederland. Maar je had je wellicht nooit gerealiseerd dat Vercoma die leverancier is. Kijk op de site om een nóg betere indruk te krijgen van al onze producten en projecten: www.vercoma.nl

TEAMwork makes the DREAMwork!

Kom jij ons Team versterken?

Zie jij kansen? Ben je creatief in je verkooptechnieken en een makkelijke prater? Dan ben jij de Accountmanager waar wij naar op zoek zijn!

Jouw werkzaamheden

Bij Vercoma staan wij voor producten die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Jouw talent zit ‘m erin dat je onze klanten meerwaarde levert. Door goed te luisteren kun jij jouw relaties optimaal bedienen. Up- en cross-selling zijn daardoor eenvoudig. Natuurlijk bij bestaande klanten waarmee we vaak al een lange relatie hebben, maar ook bij nieuwe relaties breng jij met flair onze producten onder de aandacht.

Dit doe je natuurlijk niet alleen: samen met het ervaren team van de binnen- en buitendienst bedien je die relaties en zorg je ervoor dat commerciële doelstellingen worden behaald. Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

  • Het actief vergaren van markt- en productkennis;
  • Het analyseren van marktontwikkelingen en het vertalen ervan naar commerciële kansen;
  • Verslaglegging van klantbezoeken, planningen en afspraken in ons CRM.
  • Het opbouwen en onderhouden van een warme band met (bestaande) relaties; zijnde elektrotechnische installateurs, technische adviesbureaus, woningbouw corporaties en aannemers waarbij het voornaamste doel is om het productenpakket van Vercoma zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen.
  • Traceren van nieuwe projecten en bestaande projecten en deze van begin tot eind volgen tot aan de uiteindelijk aanbesteding
  • Acquisitie plegen naar voorschrijvers/adviseurs voor nieuwe projecten
  • Het offerte traject van A tot Z begeleiden en opvolgen
  • Deelname aan, en bezoeken van vakbeurzen en seminars

Jouw profiel

Dat is nogal wat, maar spreekt deze functie je aan? Dan willen wij graag met je kennismaken als je beschikt over hbo werk- en denkniveau, klant- en servicegericht bent en overtuigingskracht hebt. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B. Dat zijn de harde eisen.
En je leest nog steeds!

Heb je nu ook nog affiniteit met techniek, ervaring met Office en misschien zelfs met AFAS Profit, lees dan zeker nog even door!  

Wij bieden jou

Als Accountmanager bij Vercoma ben je verzekerd van een dynamische baan die bijna 100% buiten de deur plaatsvindt in heel Nederland. Het is nooit saai! Wij zijn een succesvol bedrijf met een open structuur met, al zeggen we het zelf, veel leuke collega’s. Je werkzaamheden worden beloond met een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard rijd je een auto van de zaak en beschik je over alle technische tools die jou ondersteunen bij je werkzaamheden.

Herken je je in bovenstaand profiel en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van ons accountteam, stuur dan je schriftelijke motivatie of videomotivatie naar onze COO Tanja Molenaar via molenaar@vercoma.nl

wachtwoord vergeten