Kom verder
Golmar Beoview
menu close

Een deurintercom installeren? Wij helpen je op weg.

Stel: u bent installateur en gaat in opdracht van de aannemer of corporatie aan de slag met een deurcommunicatie- of toegangscontrolesysteem. Of een VvE schakelt u in om het huidige systeem te repareren of te vervangen. Dan werkt u natuurlijk het liefst met spullen die u moeiteloos installeert. Geen gehannes met dunne draadjes, maar een product met een aansluitschema op maat dat u direct begrijpt. En een partij waar u op terug kunt vallen, mocht het tegenzitten. Vercoma is zo'n partij. Wij helpen u graag verder.

Aan de slag met innovatieve producten.


Even voorstellen: wij zijn Vercoma. Sinds 1978 hebben wij voor elk gebouw een innovatieve oplossing. Of het nu om deurcommunicatie, toegangscontrole of CCTV gaat. Onze producten zijn gebruiksvriendelijk én uitgerust met de laatste technieken. Daarom kiezen opdrachtgevers al jaren voor Vercoma. Onze merken? Golmar en Beoview. Wat ons betreft het beste staaltje techniek in de deurcommunicatie, toegangscontrole en CCTV. En u mag er straks misschien wel mee aan de slag.

Waar te beginnen? Volg gratis een training bij Vercoma.


Binnenkort een Vercoma-systeem installeren? Natuurlijk hoeft u het niet allemaal zelf uit te zoeken. Tijdens een van onze trainingen leggen wij u graag uit hoe u onze deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen installeert. Bovendien maken wij onze handleidingen en aansluitschema's op maat, zodat u voorbereid aan de klus begint. Komt u er tijdens de installatie niet uit? Ons supportteam beantwoordt (tijdens kantooruren) uw vragen via support@vercoma.nl of 075 - 30 30 530.

Ook bieden wij technische ondersteuning op locatie. 


Loopt u toch vast en is ondersteuning op afstand niet voldoende? Dan komt een van onze supportconsultants op afspraak bij u langs. Wij nemen het niet over, maar laten stap voor stap zien hoe het werkt. Zo weet u de volgende keer precies wat u moet doen. Na de installatie voeren wij een laatste check uit. Werkt alles zoals het hoort? Mooi. Stekker erin en draaien. U heeft er geen omkijken meer naar.  

Binnenkort aan de slag met Vercoma? Of wilt u meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op. 

wachtwoord vergeten