Werken bij Vercoma? Dit zijn de openstaande vacatures:

Support Technicus en Verkoop Consultant

Ter versterking van ons supportteam zijn we op zoek naar een

Support Technicus 

Jouw werkzaamheden
Samen met onze vakspecialisten ben je de steun en toeverlaat van onze klanten. Als Support Technicus ondersteun je onze klanten op locatie wanneer zij er na telefonische support niet in slagen om de storing aan de installatie op te lossen. Je vertegenwoordigt de klant bij interne gesprekken terwijl je Vercoma vertegenwoordigt in de communicatie met de klant. Met andere woorden: je bent de onmisbare schakel om Vercoma een gezicht naar onze klanten te geven. Je verzorgt een correcte verslaglegging van de support acties in ons ticketsysteem. Tot slot zal je enkele keren ook je collega’s van de binnendienst ondersteunen bij het telefonisch oplossen van storingen.  

Jouw profiel
Wij zoeken een collega die het allereerst leuk vindt om zich te bewegen in de markt van de e-installatiebranche en interesse heeft voor deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen. Vanzelfsprekend heb je uitstekende elektrotechnische kennis en vaardigheden en natuurlijk heb je kennis van Windows en Microsoft Office.
Je bent van nature een spontane persoonlijkheid die gemakkelijk communiceert, goed kan organiseren en zelfstandig kan werken. We gaan ervan uit dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving. Een gezonde portie doorzettingsvermogen en een analytisch inzicht gecombineerd met gevoel voor humor wordt door iedereen op prijs gesteld.

Wij bieden jou
Je wordt tijdens je inwerkperiode intensief begeleid door ervaren collega’s, zodat je voldoende tijd hebt om alle kennis tot je te nemen. Je werkzaamheden worden beloond met een prima marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend zorgen wij voor gereedschap om je functie goed te kunnen uitvoeren zoals een bedrijfsbus, een laptop en een smartphone. Als Support Technicus bij Vercoma ben je verzekerd van een verantwoordelijke zelfstandige baan in een prettige, inspirerende werkomgeving.

Ken je de producten van Vercoma? Waarschijnlijk wel! Vercoma levert bijvoorbeeld het meest toegepaste deurcommunicatiesysteem in Nederland. Maar je had je wellicht nooit gerealiseerd dat Vercoma die leverancier is. Kijk gerust verder op de site om een nóg betere indruk te krijgen van onze (andere) producten en projecten.

Overtuigd en geïnteresseerd? 
Stuur dan direct je schriftelijke motivatie of videomotivatie t.a.v. Tanja Molenaar, COO, via molenaar@vercoma.nlIn verband met de sterke groei is onze afdeling verkoop op zoek naar een enthousiaste

 

Verkoop Consultant 

Jouw werkzaamheden 

Als Verkoop Consultant ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten en onze buitendienst collega’s.
Jouw belangrijkste taak: het vertalen van de klantvraag. Dat betekent dat je niet zo zeer een verkoper bent, maar veel meer een adviseur. De klant vraagt om een bepaald systeem. Doordat je doorvraagt en de omstandigheden achterhaald, kan het zijn dat je een ander systeem adviseert. Kortom: doorvragen, meedenken en daardoor een volwaardig gesprekspartner zijn is wat wij belangrijk vinden. En waar onze relaties ons om waarderen.
Verder bewaak je de uitstaande offertes en houdt daarover contact met onze relaties door ze actief te benaderen. Je werkt nauw samen met je collega-Verkoop Consultants en Accountmanagers. Het onderhouden van een goede relatie met nieuwe en bestaande relaties en collega’s, gaat je dan ook natuurlijk goed af.
De administratieve taken bestaan uit het bewaken van de projectdossiers en het verwerken van je activiteiten in ons klantensysteem Profit. Verder bewaak je uitstaande offertes.

Jouw profiel
Spreekt bovenstaande aan? Wij willen graag met je kennismaken als je een mbo-opleiding hebt of beschikt over een hbo-niveau, klant- en servicegericht bent en overtuigingskracht hebt.
Dat zijn de harde eisen. En je leest nog steeds! Heb je nu ook nog verkoopervaring, affiniteit met techniek, ervaring met Office en misschien zelfs met AFAS Profit, laat Arjan dan direct weten waarom jij onderdeel moet zijn van ons verkoopteam. 

Wij bieden jou
Bij Vercoma ben je verzekerd van een dynamische baan. Het is nooit saai! Wij zijn een succesvol bedrijf met een open structuur met, al zeggen we het zelf, veel leuke collega’s. Je werkzaamheden worden beloond met een prima marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ken je de producten van Vercoma? Waarschijnlijk wel! Vercoma levert bijvoorbeeld het meest toegepaste deurcommunicatiesysteem in Nederland. Maar je had je wellicht nooit gerealiseerd dat Vercoma die leverancier is. Kijk gerust verder op de site om een nóg betere indruk te krijgen van onze (andere) producten en projecten.

Overtuigd en geïnteresseerd? 
Stuur dan direct je schriftelijke motivatie of videomotivatie t.a.v. Arjan Schouten, Manager Verkoop, via schouten@vercoma.nl