iPlus van BEOVIEW by GOLMAR...DEURCOMMUNICATIE 2.0® IP deurcommunicatie systeem
Gebouwen met een breedbandverbinding profiteren tegenwoordig van de veelzijdige mogelijkheden die de IP-technologie biedt. Naast applicaties zoals bijvoorbeeld internet, telefonie & televisie en beveiliging wordt de infrastructuur nu ook gebruikt voor het deurcommunicatiesysteem! Vercoma biedt met de serie iPlus van BEOVIEW een hoogwaardige en duurzame oplossing in de vorm van een full-IP deurcommunicatie systeem!


Flexibiliteit, ook achteraf

De IP infrastructuur (LAN) is tegenwoordig vaak standaard aanwezig en zit al in de stichtingskosten van het...lees meer »

IP deurcommunicatie systeem
Gebouwen met een breedbandverbinding profiteren tegenwoordig van de veelzijdige mogelijkheden die de IP-technologie biedt. Naast applicaties zoals bijvoorbeeld internet, telefonie & televisie en beveiliging wordt de infrastructuur nu ook gebruikt voor het deurcommunicatiesysteem! Vercoma biedt met de serie iPlus van BEOVIEW een hoogwaardige en duurzame oplossing in de vorm van een full-IP deurcommunicatie systeem!


Flexibiliteit, ook achteraf

De IP infrastructuur (LAN) is tegenwoordig vaak standaard aanwezig en zit al in de stichtingskosten van het gebouw. Door hiervan gebruik te maken wordt fors bespaard op een infrastructuur die alleen voor een traditioneel deurcommunicatie systeem zou worden aangelegd. Maar ook op de lange termijn biedt de IP-standaard grote voordelen: bijvoorbeeld wanneer de installatie achteraf uitgebreid dient te worden. Met een traditionele bus infrastructuur is dat complex en alleen tegen zeer hoge kosten realiseerbaar.

Integratie van andere diensten over de zelfde kabel
Het BEOVIEW IP deurvideo systeem iPlus ‘draait’ probleemloos mee met de andere applicaties die van dezelfde infrastructuur gebruik maken zoals alarm- en observatie video systemen, toegangscontrolesystemen etc.
De serie iPlus maakt gebruik van een nieuwe óf reeds aanwezige breedband LAN infrastructuur.

Maximale flexibiliteit door een onbeperkt aantal gebruikers en gesprekskanalen
Er zijn praktisch geen grenzen aan het aantal gebruikers per installatie. Ook is het aantal gelijktijdige gesprekken over de breedband bekabeling onbeperkt waardoor een IP deurcommunicatie systeem vele malen flexibeler is dan een traditioneel bus systeem en filevorming bij de entrees wordt voorkomen.

Hoogwaardige techniek in combinatie met een lage bandbreedte
Door de Peer to Peer (P2P) communicatie tussen de units zijn servers NIET nodig en is het aantal aan te
sluiten intercomtoestellen, monitoren en buitendeurpanelen bijna onbeperkt. De benodigde bandbreedte voor het deurvideo systeem is erg laag. Alle onderdelen van de installatie maken gebruik van één netwerk waardoor de betrouwbaarheid en stabiliteit gegarandeerd zijn. Daarnaast zijn de laatste technieken op het gebied van digitale video en audio verwerkt in de serie iPlus. Dankzij toepassing van de meest moderne compressietechniek is de eindgebruiker verzekerd van een perfect 30 Fps streaming videobeeld en een kraakhelder geluid.

Bediening vanaf elke gewenste plek
Het systeem biedt grote voordelen wanneer deze aangesloten wordt op een LAN. Diverse systemen kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden met glasvezel, draadloos (WLAN) of zelfs over het internet. Beheerders kunnen het systeem dan van afstand benaderen en beheren.

Bekabeling
Slechts één kabel, minimaal Cat5, is nodig voor de overdracht van data, audio, video én voor het voeden van bijna alle units. Simpel en goedkoop!

Switches
De units worden PoE (Power over Ethernet) gevoed met overal verkrijgbare PoE switches.
De voeding komt via dezelfde LAN kabel. Aparte voedingen voor panelen en monitoren zijn niet nodig (uitzondering is de V-Touch/IP). Alle units zijn compatibel met de wereldwijde IEEE802.3AF standaard. Wanneer er geen PoE switch aanwezig is, kunnen de uitgangen van een switch PoE gemaakt worden door toevoeging van de power injector PW180VKA.

Software, beeldgeheugen en messenger applicatie
Panelen, intercomtelefoontoestellen en monitoren worden compleet voorgeprogrammeerd geleverd. Met de gratis meegeleverde software kunnen te allen tijde, ook van afstand via het internet, parameters en instellingen gewijzigd worden.
Standaard: hoge resolutie kleuren beeldscherm met beeldgeheugen voorzien van datum en tijdvermelding van gemiste oproepen, eenvoudig door de bewoner zelf te wissen. En met de messenger service kunnen korte berichten (lift buiten werking/trappenhuis wordt geschilderd/…) door de beheerder van het gebouw individueel, per groep of collectief naar de monitoren gestuurd worden. De terminal M700 is uitgerust met een videoboodschap applicatie. Door bezoekers ingesproken berichten kunnen bekeken worden. Tevens wordt straks de bediening van (KNX) domotica mogelijk via het dashboard van de M700.

Futureproof
Eén ding is zeker: IP is de infrastructuur van de toekomst. Met de in de toekomst te ontwikkelen software aanpassingen kan het IP deurvideo systeem van de serie iPlus up to date gehouden worden. Hier aan zijn geen kosten verbonden. Het deurcommunicatiesysteem groeit dus als het ware mee met de woning.

Buitendeurpanelen en monitoren
Er is een grote keuze in buitendeurpanelen variërend van een eenvoudig postkastpaneel, een robuust uitgevoerd codepaneel tot en met de meest ultieme uitvoering: het touchscreenpaneel V-Touch/IP met haast onbeperkte technische en grafische mogelijkheden.
Naast de spectaculair vormgegeven monitoren M200 en M201 worden binnenkort (eind 2013) de compacte monitor M300 en het deurintercom telefoontoestel A500 geïntroduceerd.
De 7" touchscreen terminal M700 krijgt in fase 2 tevens de mogelijkheid tot het aansturen van basis (KNX) domotica applicaties.

De voordelen in het kort

1.  Het iPlus full IP deurvideosysteem van BEOVIEW maakt
     gebruik van het (bestaande) breedband netwerk.
     De eerste besparing is een feit!

2.  Een aparte infrastructuur voor alleen deurcommunicatie is niet
     nodig! Een forse kostenbesparing in aanleg en arbeid.

3.  Meerdere systemen draaien naast elkaar over één netwerk
     bekabeling.

4.  Door de opbouw van het netwerk (elke aansluiting zijn eigen kabel)
     zullen eventuele problemen in de bekabeling niet het gehele systeem
     beïnvloeden. Iets dat bij de traditionele bus-systemen
     WEL het geval kan zijn.

4.  Lage bandbreedte nodig voor het deurcommunicatiesysteem.

5.  Het systeem is nooit bezet door onbeperkte gelijktijdige
     gesprekken.

6.  Een praktisch onbeperkt aantal aan te sluiten units in één systeem.

7.  Geen voedingen nodig. Units wordt simpelweg met een RJ-45
     op een PoE switch aangesloten

8.  Standaard beeldgeheugen. Eenvoudig zelf te wissen.
     (Beeldopslag in de monitor en niet op SD kaart dus de privacy
     is gewaarborgd).

9.  Messenger service: individuele,  groeps- of collectieve berichten-
     service via het scherm van de monitor.

10. Van afstand te muteren en beheren.

11. Spectaculaire vormgeving van de monitoren

12. Proven technology: Klik HIER voor onze uitgebreide referentielijst.

filter op:
2
Buitenposten
3
Randapparatuur & Accessoires
5
Telefoons & Monitoren