Serie Plus; het krachtigste deurvideo-audio mixsysteem Houdt u van eenvoud, wilt u snel kunnen schakelen en wenst u een hoogwaardige uitstraling dat past bij de allure van het gebouw? Dan is de serie Plus dé keuze voor uw deurcommunicatie-vraagstuk. U werkt hierbij met een vier-aderig bussysteem indien u kiest voor alleen deurintercom of een zes-aderig bus als u kiest voor deurvideo of mix met deurintercom  

Buitendeurpanelen/entreepanelen van de serie Plus zijn leverbaar in meerdere varianten, vanaf een eenvoudig postkast-paneel tot en met een hufter-proof codepaneel inclusief lettertoevoeging

Allen zeer representatief en exceptioneel duurzaam. Echter, wanneer een entree nóg meer indruk moet maken kiest u voor de V-Touch/Mini PL. Zoals de naam al doet vermoeden betreft het hier een touchscreen paneel, compact vormgegeven en uitgevoerd met een...lees meer »

Houdt u van eenvoud, wilt u snel kunnen schakelen en wenst u een hoogwaardige uitstraling dat past bij de allure van het gebouw? Dan is de serie Plus dé keuze voor uw deurcommunicatie-vraagstuk. U werkt hierbij met een vier-aderig bussysteem indien u kiest voor alleen deurintercom of een zes-aderig bus als u kiest voor deurvideo of mix met deurintercom  

Buitendeurpanelen/entreepanelen van de serie Plus zijn leverbaar in meerdere varianten, vanaf een eenvoudig postkast-paneel tot en met een hufter-proof codepaneel inclusief lettertoevoeging

Allen zeer representatief en exceptioneel duurzaam. Echter, wanneer een entree nóg meer indruk moet maken kiest u voor de V-Touch/Mini PL. Zoals de naam al doet vermoeden betreft het hier een touchscreen paneel, compact vormgegeven en uitgevoerd met een moderne in flat-design uitgevoerde user interface, standaard in vijf talen. Groot voordeel van deze alleskunner is dat hij de bezoeker in zijn eigen taal begroet en op afstand volledig te muteren en te beheren is.

Het krachtigste systeem op de markt

Bij ‘onbeperkte mogelijkheden’ denkt u bijvoorbeeld aan uiterst complexe configuraties. Zoals een gzéé’r groot aantal aan te sluiten units; telefoons of monitoren (al of niet gemixt met elkaar) met zwart-wit of kleurenbeeld, met hoorn of luidsprekend, extra overzicht camera’s en het afsluiten van complete etages.

Daarnaast zijn er ook op individueel niveau velerlei mogelijkheden. Zoals de zogenoemde MiVa-situaties, waarbij minder validen over een eigen paneel bij de voordeur van het appartement beschikken om de woning te kunnen openen, dan wel een koppeling met de telefoon te realiseren.

Een andere veel gebruikte optie is de Sequencer, waarmee een doorschakeling naar andere bewoners mogelijk is. Daarnaast zijn er telefoonkoppelingen naar DECT-telefoons mogelijk, bestaat de mogelijkheid van een eigen portiercentrale en zijn er nog ongekend vele andere combinaties mogelijk om optimaal aan uw individuele wensen gehoor te geven. En mocht uw wens in de loop der tijd veranderen, dan is de overstap naar een ander model binnen de serie Plus kinderlijk eenvoudig.

Overal inzetbaar

Dankzij zijn ongekende brede functionaliteit en mogelijkheden wordt de Serie Plus al vele jaren door woningbouwverenigingen, VVE’s en installateurs gezien als het meest praktische, maar vooral ook als het financieel best presterende deurcommunicatiesysteem in de markt. Mede daarom vindt u de Serie Plus terug in onder meer appartementencomplexen, kantoren, overheidsgebouwen, eengezinswoningen en parkeergarages.

Plaatsen waar bediengemak, betrouwbaarheid, levensduur en prijs een doorslaggevende factor zijn. Tel daar het prijstechnische voordeel bij op van het eenvoudig installeren en u begrijpt waarom de Serie Plus binnen de voornoemde doelgroepen inmiddels eigenlijk een vanzelfsprekendheid is.

Tijd is geld

Prijs-erosie is inmiddels een vertekend gedachtengoed geworden bij een investeringsbeslissing. Oftewel, een juiste waardebeoordeling gaat vérder dan een prijsvergelijk alleen. Welke inspanning dient de installateur te verrichten nadat er voor een bepaald deurcommunicatiesysteem is gekozen? Welke additionele maatregelen of voorzieningen moeten er gerealiseerd worden voordat alles ‘past’ en met elkaar ‘praat’

Ontdek hier één van de meest essentiële voordelen van de Serie Plus.  Na een paar simpele handelingen communiceren alle units van de installatie met elkaar waarbij wij u als gratis extra service compleet voorgeprogrammeerde monitoren en telefoontoestellen bieden.

En… u hebt Vercoma aan uw zijde staan. Reeds vanaf de engineering tot en met een 100% correcte oplevering.

filter op:
2
Buitenposten
3
Randapparatuur & Accessoires
4
Telefoons
5
Telefoons & Monitoren